Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bofinken


Var är bofinken
hörde honom första maj
nu redan borta

mitt hjärta anar oråd
någonting är väldigt fel




Bunden vers (Tanka) av Annie b'larsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-07 16:58



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bofinken kommer åter. Det är jag söker på.
2019-05-12

  Johan Strömstedt
När en fråga ställs med allvarligt menad oro, bildas ett eko som hörs över hela nejden. Fint!
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP