Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När det kommer till att umgås med just en hund, vilken kan vara exempelvis en schäfer, spets eller av någon annan ras, är det viktigt att vara rasist och tycka att just den hunden som du själv tvingar dig att föredra, har litet egna drag.


Nästan ingenting om din hund





Du kom, du motorsåg och du seglade
beskrev en båge genom luften med kroppen
i vilken fall en del av kroppen
vilken sitter på handen
och kallas för finger

att få ett finger visat för sig
beror på att människan som visar
dig sitt finger, vill du skall veta en sak
att finmotoriken fortfarande fungerar
samt att du är vittne till den saken.

Ibland smeker dina fingrar
någon annans kropp och det kan vara farligt
att ruska pälsen på en hund
så du är varlig med vad du tar dig för
förmedlar kärleken med milt sinnelag




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP