Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God morgon älskade klokuggla kram <3


kylslaget ändock vår

 

Vårens träd vilar i sig själva
och morgonens fåglar flyger
genom gröna dimmor
bryter bladverkets skal
till skimrande droppar
Ömheten
i lövens skimrande dunkel
blandas med dina ord
i trädens

flödande källor

 

 

Anm. om jag inte svarar beror det på balansen

plus eller minus

och är varken aggression eller jämmerlåt

 

fyrs grader natt går kanhända upp till modiga elva..veckan blir kylslagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2019-05-08 06:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2019-10-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP