Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnets salar

 

går genom salar beklädda med tystnad

det bryter sig fram ur det inre

ett ansikte, en tystnad mättad

outtalade ord

fladdrar i dagsljuset utan fäste

det rister i minnets salar

 

det var ett älskat ansikte

en stämning

ett andetag

 

 

Människan - det är själva gåtan. Den må tydas och ägnar du ditt liv att tyda den, kan det inte sägas att du föspillt tiden.

(Dostojevskij)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-05-09 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP