Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄKTA HÄLFT "tvillingsjäl" ett - den djupa profana kärleken


ÄMNADE - Kärlekens Under (inklusive film)

Kärlekens under
Jag var nog så redo en varelse kunde bli
I varje andetag
I varje hjärtslag
Har Du alltjämt funnits
I min upplevelse
Jag har i min längtan och värme
Målat med kärlekens färger
på andra vackra resenärer
som älskat

Du är hitom … allt annat är bortom
Jag blir till..
En helt ny form av värme ...
Ny, i en varm våg av renaste kärlek
Ordens porlande vårflod i fullkomlig kärleksextas
i ny innebörd ljudar högt:
”JAG ÄLSKAR DIG" ... om och om igen..

Älskade Man, ljuvliga varelse
Så stark är vårt Ett,
vårt sken
Det är skrivet i stjärnorna
jag mindes vår förening ...
redan som litet barn
… och …
Omfamnar igenkännande
Din underbara ljuvliga Energi.

KÄRLEK
MAN
DU är det bästa som hänt mig..
Min hjälte. Min underbara man.
Tack att Du finns
Du tänder mitt hjärtas leende
och hur himlens alla stjärnor
smittas och ler för oss..

Tack att Du finns.
Tack att just jag får göra Dig lycklig
Tårar av lycka
Vi är två
Som är ett
ÄMNADE

Victoria Gloria
© DominiQue

8 & 9 Maj, 10 Maj (med versal)

Goda Viljans år 2019

 

Animering med oss ♥

 


 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-10 08:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara liv och kärlek!
2019-05-19

  ULJO
Härligt med kärleken. Att ha en tvillingsjäl vid sin sida berikar livet. Få förunnat att få uppleva det
2019-05-10

    ej medlem längre
Äntligen blåser det igen ur språkets djup, ett språk som vet sin framtid. Kan sin frånvaro utan och innan och därför om och om igen stiger upp till ytan, när livdrottningen har något på hjärtat.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen