Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text I älvens spår. Av ULJO. Han har som vanligt fått till en både vacker som lätt trösterik text. Kredit kan vara såväl lån som 'en sorts hyllning' till den som sinnligt skapat.


Kritik på en text (1863) kredit egentligen




Inbilla mig högst gärna,
i midsommar står någon tärna,
om gifter sig systern till en dräng,
dansas det redan på sommarens äng,
i natten senare klart lysandes stjärna...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-23 17:53



Bookmark and Share


  ULJO
Roligt att min text genererade inspiration. Tack
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP