Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I´m satisfied of who you are !


en känsla

 

som av vårvindar buren

öppnar sig som förr

dörren till naturen

som gläntar på livets dörr

låt ljuset alltid inom dig glimma

glöm alla mörka tankar

under din levnads timma

fyll dina lungor

och själ

med allt


som vill dig väl

 

Våårkramar till alla

ingen nämnd ingen glömd :)

 

Det är sant och viktigt, när vi tänker positivt rinner damm och sot

av fjäderdräkten. Ibland är vägen lång innan vi når dit, men glöm aldrig det som är botten i dig, är även botten i mig.

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-13 14:23



Bookmark and Share


  Maria–Lo
Ja det är en underbar känsla som andas ett inre lugn. Fina rader..
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP