Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i dikten

 

växer och möts vi,  formas av vind och väder

ibland ömsar vi både hud och kläder

sorgen måste få öppna sitt krus

men låt  aldrig mörkret dig kväva

glöm aldrig glädjen måste få sitt rus

för orka sorgbanden väva

 

låt ingen släcka din viljas ljus

låt din röst över kärrröken sväva

låt dagen vara fylld av ljus

låt alltid din själ det sanna väva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 1136 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-05-13 15:36



Bookmark and Share


  Cecilia Lindqvist
Vackert och klokt! <3
2024-04-06

  Färdskrivaren VIP
Jag gillar den här dikten. Du når något väsentligt.
2023-09-23

  Ninananonia VIP
Fina tankar i din dikt om dikter.
2022-10-29

  Industrisemester VIP
Oh så bra! :)
2022-10-11

  "Silver" VIP
Vackert, både ljus och mörker behövs i väven!

"låt din röst över kärröken sväva"

är en sällsynt vacker mening!
2021-07-02

  charlotte VIP
JAG SÄER BARA:tack!
2020-03-03

  morgonstjärna VIP
tack <3
2019-08-14

  Maria–Lo
Så sant!
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP