Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvunnen - ej saknad



tyngden i familjen
har nött hål
på fickan



den minsta
har fallit igenom
och förlorats helt





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-14 09:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
smärtsamt, jag har mött en kvinna som var bortvald vuxen i dag men såg såret naket i ögonen ännu...
fattig familj i tailand...flicka kom till förmöget hem, men känslan
2019-06-17

  träsnidaren
Gillar texten skarpt
2019-05-18

  cilax VIP
fin
2019-05-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP