Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Maranataropet ljuder; Jesus kommer mycket snart. Han ska hämta alla frälsta. Vi ska resa hem med fart." (Donald Bergagård)


DAGLIG FÖRBIDAN

anden suckar dagligen

den vill hem till himmelen

hyddan känns ibland för tung att släpa på

löpet skriker: "Kristi brud"

men jag känner Herren Gud

det är endast i Hans namn som jag vill gå

 

uppbrott stundar mycket snart

det är sant och uppenbart

det behöver vi påminnas om var dag

sista resan, den blir bäst

ty den går mot glädjefest

trots att jag en liten tid är trött och svag

 

jag är modstulen ibland

hemma på den gyllne strand

där finns inga vedermödor såsom här

kursen har vi tagit ut

och vid resans glada slut

får vi se vår Jesus sådan som Han är

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2019-05-15 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det bästa väntar om vi orkar en bit till men inget är lätt i tidens trängsel.
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP