Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny sorts skörhet



Behöver
inte mer
klarhet

Lyssnar
in en ny
sorts skörhet

Värd att
beakta

Tror inte
den är
till din nackdel
eller min










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-17 09:28



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vackert och glasklart till insikt och att ta in det sköra!
2019-05-22

  Kungskobran VIP
Fint om att komma till insikt
2019-05-22

    ej medlem längre
Det sköra kan vara det vackraste!
2019-05-21

  juliaparkas17
Bravo!
2019-05-20

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2019-05-19

  BenGust VIP
Att på nytt sätt
ta in det sköra
som det glasklara.
2019-05-18

  BenGust VIP

Att på nytt ta in på
det sköra som det glasklara.

2019-05-18

    ej medlem längre
Jättefin! Kommer att läsa den flera gånger!
2019-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP