Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOALA

 

jag sitter i trädet 

spanar ut över livet

då jag ser vår syster Victoria som strävar hemåt

i natten

ett skrik rinner ut i gräset, är det

gårdagssnoken som fångade musen i snåret

är  det då de politiska strategierna inte når fram

förbi solmuren

Bondgårdarna sover och traktorspåret

leder in i skogen, spricker ut i en vildvuxen frisyr

där klöver timotej blandas 

med blåklint och smultronblom

aha ropade våren, rullade runt i drivorna

visste väl, dagen var klädd i kjol

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2019-05-17 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP