Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läste nyss en text som fått 'veckans guldstjärna'. För något sedan trodde jag det var redaktionen själv som delade ut dessa. Men så visade det sig istället vara en medlem med högt ställda krav på såväl sig själv som på


Märkligt hur snart...




(Märkligt hur snart...)
...vintern faller i glömska
efter en vår som övergår i sommar
med utslagna blommor och blad.

Litet som hur smutsigt
det kändes innan
och hur underbart genast
efter ett som just renande bad.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-18 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP