Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PETIT FLEUR-EX.CHRIS BARBER/JOSON(63)(smakprov)

HEJ DU DÄR DU ÄR SÅ LITEN OCH SPRÖD...

DU VISAR OPP...

MEN KANSKE EN DAG...

DU STÅR SÅ GRANN...

(mellanspel)

DU STÅR SÅ GRANN...

HEJ DU DÄR DU ÄR SÅ LITEN OCH SPRÖD...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-05-19 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP