Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FLYDDE

Flydde centrumhetsen

för en stund

Trött och tung och

alldeles för rund

Flydde blickar fyllda

av kritik

Flydde flocken  -

den som liknar lik

 

Sitter på en bänk vid Ö & B

Bara Herren vet vad som ska ske

Jag har lagt mitt liv i Jesu hand

Hela tiden, inte blott ibland

 

Sitter vid ett lågprisvaruhus

Sitter tystare än någon mus

Detta blir en välgörande paus

från allt tjatter, skrikande och kaos

 

Nu när maj snart närmar sig sitt slut

måste vandraren i mig gå ut

Steg för steg jag nalkas färdens mål

Korsets tecken är mitt livs symbol

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-05-20 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP