Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GEPARDTEMPO

allting kommer så snabbt

det blir svårt att parera

allting sker vådligt rappt

hjälp mig att fokusera!

massor av synintryck

som en låmgfilm på speed

sådan är denna stad

sådan är denna tid

 

LARZ GUSTAFSSON 20/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-05-20 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP