Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövens alla former


Bladverkets skiftning
i olika nyanser

Bland skuggor och ljus

Ljuset, strömmande
från utsidan

Tränger undan
allt motstånd

Lyser sedan hoppfullt
in i gliporna
mellan lövens alla
former




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-21 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag älskar ljus! Vackert beskrivet med lövverken.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP