Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MOBBENS JURIDIK

juridiska ögon

i ett spänningsfält

här kommer noblessen

och han som bor i tält

granskande blickar

flinande trut

hur mycket är sant

och när tar det slut?

 

jag fick aldrig tillstånd

för min existens

jag och min omvärld

kom ej överens

nu är jag fredlös

fredlös och spänd

nere för räkning

istället för tänd

 

juridiska ögon

besatta på stan

ett ondskefullt drama

jag blir aldrig van

då skrivs det haranger

i desperation

hur mycket är verkligt?

hur mycket fiktion?




LARZ GUSTAFSSON 21/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2019-05-21 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP