Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN RESA I RESAN

jag reser in i det okända

och kylan har återvänt

jag är ju en av de utsända

men satsar jag hundra procent?

en dyster dag för rannsakan

ett mulet resultat

som jakob skrev: en delad håg

och ofta fel sorts mat

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-05-23 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP