Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det förvånar mig inte att jag älskar någon, utan att någon älskar mig. Har försökt mig på ibland att låta inspirera mig av en författare som Anais Nin. Men tyckt mig förstå att för att kunna äta soppa, det skall smaka en frivilligt även.


En kvarts miljon stjärnor




En kvarts miljon stjärnor
på norra halvklotets himmel
i sank skjuter du blint i vimmel
på bröllop siktar du tärnor

fantasins egna som bloss
finner ofta nog vägar egna sina
likt rosor på kind de är mina
de talar till eller inte just oss




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-24 00:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken superfin liten pärla!
2019-05-29

    Fragment
Denna berörde verkligen mig. Så vackert!
2019-05-24

  danne //
Det är väl ett fint betyg att vara eftertraktad kanske mer än så .

Dock betyg har aldrig vart min storslagna sida , det storslagna är nog stjärnhimlen som fängslar ja den borde nog fängsla alla levande små som stora :)
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP