Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en föreläsare som sade det, alltså har jag ett förflutet, som föreläsare. Flera har föregått 'med gott exempel' och själv var jag inte sämre än att fortsätta en stolt tradition. Mannen på bilden är kompisen herr C i Helsingfors.


Variant nummer 607




Om jag inte får gnälla då och då
blir jag som omöjlig
att ha att göra med.


(Som ursäkt till åhöraren om orsaken till...
...att dörren hörts som gnissla)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2019-05-25 22:27



Bookmark and Share


  ULJO
Ett fyndigt gnäll
2019-05-26

  Gunwale VIP
Ja, annars kanske dörren blir vred och vägrar ge oss ett handtag?
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP