Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du som läsare envist vägrar att sätta någon som helst tro på följande händelseförlopp beror det mest på att du inte bor i Norrköping. I denna formliga metropol till stad kan 'i stort sett vad som helst hända!!


En människa ombord på farttyget...





...hade med sig en tidsmaskin i bagaget och han hade ett oerhört gehör förutom att han var skolad i klassisk musik. Så när fartyget tillbringade sina sista minuter ännu just ovanför ytan, klev han in i maskinen och for framåt i tiden till ungefär 2012 och tog sig till en inspelningsstudio han hyrt för en månad. Väl där visade han var och en i en symfoniorkester att han kunde framföra all musik som spelats innan fartyget 'gick till botten med man och allt' (kvinnor och barn oräknade). Därefter 'grejade' de att efter mannens instruktioner skapa underbar musik och gjorde en skiva eller två av dessa. Skivorna lades i säkert förvar i en medtagbar smal väska. På vägen ut ur studion halkade bäraren av skivorna på ett bananskal som någon apa kastat ifrån sig och väskan med skivorna föll lyckligt och väl ned i ett avloppsgaller i gatan, avsett mest för regnvatten som kunde i lugn och ro falla ned från 'regnstinna skyar' något ovanför den delen av staden. Mannen som rest med tidmaskinen krockade med en osynlig person, vilken just intagit sin högst osynliga personlighet och det föll sig så olyckligt att de var och en föll, om än i en mera hastighet än just ultrarapid. Något senare delade de öde med varandra i så mening att de med huvudet slog i en trottoarkant och dog efter tre minuter och elva sekunder. Detta skall ha ägt rum i en mer nybyggd del av Norrköping.


(Om bilden. I brist på annat visar den de mest centrala delarna av Hornsgatan på Södermalm i huvudstaden.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP