Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto © Sten Wiking


SOCIALT VS PRIVAT

När någon författare beskriver världen
utifrån vad hans förstånd kan uppfatta,
behöver det inte betyda att det är en
pessimist.

Det kan tvärtom vara så att denne någon
valt att inte befatta sig med en sådan värld,
i det privata.

~*~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2019-10-16 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP