Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


ALDRIG ENSAM

Aldrig ensam

hur usel jag än är

Aldrig ensam

vart vägen än mig bär

Aldrig ensam

så lyder min refräng

Vi är två

men Du är större än ett gäng

 

Om jag än vandrar i dödsskuggans dal

om jag är snarstucken, grälsjuk och skral

om mitt stora ego blåsts upp ännu mer

är jag aldrig ensam

min Gud vet allt och ser

 

Skulle jag än sågas av någon recensent

eller attackeras av någon arg skribent

om jag skräms av lögnerna djävulen kör

är jag aldrig ensam

inte ens när kroppen dör

 

Om en besserwisser vill klänga på min rygg

är jag aldrig rådlös - med Herren är jag trygg

Jag kan trampas ned men jag reser mig igen

Jag är aldrig ensam

Jesus Kristus är min vän

 

LARZ GUSTAFSSON  26/5 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-05-26 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP