Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kvällen ler vi på vägen för framgång!

Jag har gråtit färdigt aspeblommornas änglar slösa år utanför de oskrivna orden,

Jag konkade negativa tankar som har skuggat mig och mörkat framgången.

Nu är solen i mitt tänkande och ställe endast för den strålande solen och sångfåglarna.

Bakom regnet var molnen tårar av mina tårar, torkade eller läckande, låtsas i gyllene sandar.

Dold så bittert bakom ryggmärgen har nu förångat sig,

Inspirera och uppdatera den blå himmelsblå spegeln.

Jag hoppas äntligen hoppas på en förtroendeplats

Detta är under den europeiska flaggan, där människor röstade för frihet, men stanna stabila och glada under sitt arvland.

 

Vagabondaget av nomader som används för politiska ändamål är helt dekadent och utmattad,

Var och en är mästare och stolt över sitt land i Europeiska unionen.

Korrumperade Bestickliga politiker med sina bulvaner står på tur att mätta fängelser galler.

Det var en regnig och cool dag men full av evig lycka

En kväll full av välsignade leenden väntar på oss alla som vill ha ett bättre hemland;  




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-05-26 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP