Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLIR MAN BLOCKERAD

Blir man blockerad

får man skylla sig själv

Då är det något man förtjänat

Blir man blockerad

är det lätt att det blir gnäll

om det som någon har förlänat

Snyftvalser vevas

och man ylar i kapp

vädjandes så till opinionen

Blir man blockerad

får man skylla sig själv

Alla har rätt att skärpa tonen

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-05-26 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP