Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha varit Hans

Du får en del att verka
Så lätt, som att bli upprörd
Och ta allt på fel sätt.
Du gör uppror utan att
Veta för vad. Du gör
En ledsen istället för glad.

Allt i färg men aldrig någon
Nyans. Aldrig kanske eller
Lite balans. Ditt och mitt
Som ett äktenskapsförord.
För med dig är det alltid,
Ord mot ord.
Kall och känslofientlig,
Som att allt utan dig
Är ovesäntligt.

Vill repa din bil och bränna
Din kropp, vill också vara den
Som gör upplopp.





Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-28 00:14



Bookmark and Share


  ULJO
Det bor en rebell i dig
2019-05-28

    ej medlem längre
Kollossalt vackert!
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP