Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekar - Haiku

 

 

mjuka lena lår

inbjudande till lekar

i Amors tecken

 

villig famn njuter

åtråns vågor pulserar

allvarsam är lek

 

som ett härligt rus

av fullkomligheten själv

hungern mättad är




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-28 11:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Just så, bravo!
2019-05-28

  Judas Ekholm VIP
Haiku-svit av rang. Bra!
2019-05-28

  AKT VIP
Härlig men undrar: -Sista raden. Hungern är stillad?
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP