Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är inte som det till synes vara


Världsarvet...ikonisk plats...bagatell

 

 

Han skriver för de

döda det som huggs i sten

lever vidare

till skillnad mot blommorna

som till slut vissnar och dör

 

den gudomliga

ruvar på en hemlighet

hennes stoft nedgrävt

på en annan plats där hon

får vila i enskildhet

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-30 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP