Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna

Kan man känna sig mer ensam
än svartaste dimma i sin själ?
Kan man se upp på stjärnorna,
och känna hur tomheten sprängs?
Hur allt löses upp,
och hur stjärnan lyser där uppe för mig?
Ensam är stark,
men hur länge kan man orka?
Sitter man fast i detta,
hur hittar man då stegen att ta sig upp?




Övriga genrer av Martholm
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martholm

Senast publicerade
Avstånd
Känna
* Se alla