Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VATTHOLMA

vattholma hit och vattholma dit

nej, vattholma är inte mitt gebiet

säkert idylliskt och lidmanskt och så

men det är inte där jag har min vrå

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2019-05-31 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP