Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturromantik...bagatell

 

 

Magnolian blommar

fjärilarna svärmar blir

tårögd av lycka

när dina läppar möter

mina i en stillsam kyss

 

förgätmigej när

sommaren nalkas höst bär

jag på minnet av

dig med en stor klump i mitt

bröst saknar doften av dig

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 21:15



Bookmark and Share


  peter markurth
Bra gestaltning
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP