Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skröplig i kroppen dålig balans pigga ögon huvudet på skaft...men cykla ska hon...skrattar


Mor, snart nittio år...

 

 

Inte tid tänka

att livet går mot sitt slut

nyss börjat leva




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-01 14:32



Bookmark and Share


  Feminaz
Kort vackert poem, livet har sina möjligheter oavsett ålder.
2019-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...tiden går väldigt fort, men man får väl leva så bra och länge man kan...
2019-06-01

  Kungskobran VIP
90 år
tänk vad tiden går
men vad gör de
jag hänger ännu me
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP