Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RIK



väl använd tid förlänger våra liv
först måste vi gå genom vildmarken
korsa floderna
tills vi når bron över ravinerna
lycka är att drunkna i lyckotårar
det är svårt att andas
lyckan vill spränga hjärtat
vill förtära varje andetag
vi som åt tiden ler
svävar över mångudens armar
i nackens grop bränner hans andedräkt
förut jag frös
men nu gryr våren i vinterns trakter
vi är aldrig ensamma mer
lycklig om du mår bra

kram klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2019-06-02 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP