Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


ÄN EN GÅNG MED TÅRAR

 





 
 

ÄN EN GÅNG MED TÅRAR

Än en gång
så får jag vinka
med tårar på min kind

Än en gång
en avskedskyss vid grind

 Än en gång 
jag får vänta på nästa gång

 Än en gång
så får jag veta
att längtan blir lång

 

Aldrig
är de jag som åker
från någon
som stannar kvar

 Nej, aldrig, aldrig är de jag

 
Aldrig
någon annan
som vinkar vid sin grind

 Alltid
jag som står med tårar
på min kind

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-02 20:50



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert. Så melankoliskt. Bokmärke.
2019-06-03

  Maria–Lo
Så fint och djupt berör du min vän.

Gillas och Bokmärks!
2019-06-03

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP