Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökristaller i sommarnattens stjärnor

Diskreta tårar av whiskey.
Vemodet ärgar i själen.
Du sluter dina havsblå ögon.
Rådjuret, rådjuret, rådjuret.
Drakarna runt ditt väsen vaka.
Hjortron på strå.
Vildvuxna löjtnadshjärtan i sagan utan slut.
Tystnaden kysser saknaden godnatt.
Vem är du när morgonen gryr och du från
dina inre demoner flyr?
Vargens måne och månens varg.
Där sabeltandad tiger omger sig av vissna rosor.
Du måste vidga ditt revir, så de diamant frön du sått kan få gro.
Du ömsar ditt skinn och lämnar det förflutna bakom dig.
Det enda jag ser i spegeln är snökristaller i sommarnattens stjärnor.
Att drivveden flyter in mot strandkanten som brevduva med kärleksbrev
på sin resa över land och över hav.
Som öknens gudinna du krossar mitt hjärta.
Om och om igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2019-06-02 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP