Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermäle


Kom
Ihåg
När jag är borta

att det var
här
Just här

Under de grönskande
Träden
Med den majestätiska
Vyn över hemstaden

Som jag drömde mina
Drömmar
Sådde fröet
Till den
personlighet
Som var jag




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-06-06 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP