Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan man somnar

Innan man somnar,
passerar alla tankar genom huvudet,
man åker tunnelbana i hjärnans vrår.

Sanningen ekar längs rälsen,
den inre resa som erbjuds.
En tripp till sitt medvetandes slutstation,
precis innan man somnar.

I mörkret vet man vem man är,
vem man borde vara,
vem man kan vara,
allt det man glömmer när det ljusnar.




Fri vers av Jake DeBreech
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-06-26 01:40



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
En idol av dig är jag nog nu, för de dikter du har på sidan de jag läst, Älskar jag verkligen, så förnuftiga ur din poetens synvinkel och ur min som läsare
En vinnare!
:)
2006-08-17

  losy
Sant, så sant!
gillade den här väldigt mycket!
väldigt bra skrivet
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Jake DeBreech