Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: KARIM AL-ABDALLAH


DÄR JAG TAR SLUT II

Där jag tar slut

där tar Du vid

Då fyller Du

mig med Din frid

För att mitt slut

Din början är

så ger jag upp

just nu och här

 

Ja, Du tar vid

där jag tar slut

så visar Du

mig vägen ut

med nya råd

från dag till dag

Du rör vid mig

Då jublar jag

 

LARZ GUSTAFSSON 10/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-06-10 15:07



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker trovärdig dikt
2019-06-11

  Elaine.S VIP
Det är summan av tron som bär
2019-06-11

  AKT VIP
Amen
2019-06-10

  objekt3
Precis så <3 Ingen är en ö där du tar slut fortsätter jag vi och evigheten
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP