Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du ibland ses titta in...


Återspeglingen
av mig
Är inte sanningen
om dig
Den sanning som är
bara min
har ingenting
att göra med din
Vill inte alls förändra
det som är du
Vill att du stannar i
din egen sanning nu
För sanningen är
inget objektiv
Ur vilket alla kan se och
helt förstå varandras liv
Snarare är den ett subjektiv
och vill heller aldrig
bli kallad för tidsfördriv
Nej stanna i din
sanning du
Så ska jag söka min
i reflektion
över egen takt och ton
och kanske hitta min person
i spegelsalen som är bara min
Där du ibland ses titta in




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-13 09:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sanningen är ett ofta ett subjektivt begrepp som många tänjer på

2019-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Det finns inte lika många sanningar som det finns människor.
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP