Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen återfunnen

När livet sitter trångt åt,
när själen blir trängd,
så blir kroppen efter tid sjukbiten.

Säll är tiden av läkande.
Så len av sammet när den infinner sig.

Inte bara för kroppens ohälsa,
utan du överraskas en tidig morgon
utav att själen springer emot dig
som ett barn nyss kommen ur skogsbrynet.
Du doftar uråldrig sten och fuktad mossa
Du är klädd i grönska.
Du är nyss vaken och spröd.

Minns det, som ett värn!




Prosa av Feminaz
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-13 14:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt med återfunnen själ. Tycker om djupet i orden.
2019-06-24

  Quasimodo
Skönt här beskrivet för ett möte med själen-livet, nyvaknat och överraskande!
2019-06-14

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
vackert beskrivet om dagen då hälsan
kommer tillbax
2019-06-13

    ej medlem längre
Väldigt talande.
2019-06-13

    ej medlem längre
Djup, men så vacker..
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz