Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömmalek


Det barnet inte ser
Ser ingen annan heller
Åtminstone är det vad
barnet tror
Att om man bara
håller för sina ögon
är man osynlig och borta
Liksom kvinnan på stranden
med huvudet i sanden
Inte heller hon tror
att någon ser
Vad det är hon sysslar med
Där bakom en stam står den
som leken leder och blundar
medan han räknar till hundra
Han frågar sedan ängsligt
Är ni beredda?
Då springer alla åt skilda håll
och är rädda
För i kurragömmaleken
spelar alla sin särskilda roll
och gömmer sig på skilda håll




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-13 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP