Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött på

trött på
ovänlighet oginhet ondsinthet
hat
tråkigadåliga mänskliga drag

vi har ju alla samhörighet
på en enda jord
en enda atmosfär
med en enda urmoder från Afrika

vi är alla av samma stam

kan
leenden kramar givmildhet
vara
botemedel
mot gemensamt slutligt förfall

suckar en frustrerad äldre man




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-13 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP