Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DOMINANTA MANSHATERSKOR

Dominanta manshaterskor

dyker upp dagligdags

lika attraktiva som bajs

eller rutten lax

Dominanta manshaterskor

liksom Isebel

Här behövs mentalsköterskor

och madrasserad cell

 

LARZ GUSTAFSSON  13/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-06-13 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP