Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valsa med mig...

Härligt nu regnet det klingar
dansar ner, som på bal
dropparna gör sina svingar
vi fått en grönare dal!
Allting det strålar och blänker
när dropp efter dropp oss når
ingen på solsken alls tänker
när regnet pågår!

Men till midsommar´n den kära
vi hoppas du gör helt om
så vi ser i dalen nära
att solen där åter kom...
Då bryr vi oss om dansen
blott den tanken ju alla får
den är viktig, om man chansen
tar, när valsen går...







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 813 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2019-06-14 10:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbart fartfylld är din dikt!

2019-08-26

  Roger VIP
Läckert
2019-06-28

    ej medlem längre
Insiktsfullt, först ett livgivande regn. Sen grönskar livet och man vill ta sig en sväng, men en viss person!
2019-06-17

  ULJO
Vilken vals. Vals i regn
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt