Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!


TILL STORMS MOT HELIGA KOR!

Till storms mot heliga kor

och gamla tabun!

Till storms mot pelarhelgon

Till storms med basun!

 

Ikonoklaster, stålhättor på!

Nu ska vi krossa, sparka och slå!

 

Till storms mot idioti

och mot kotteri!

Till storms mot dem som ej tål

att någon är fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-06-14 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP