Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppets tid klokuggla <3



tack för glädjen du gett
alla ord du planterat
..glittrande stjärnor sorlande bäck
dricker ur den varje dag
tack för du finns där i natten
som skyddsängel drar du mig i land
våra minnen är den solida grunden
känner du
humledunsen mot näsan din fingret mitt
ser du blommorna i rabatten, över ängen
berusade av glädjen solen
. .hör du färgernas jubelskri
våra sinnen öppnas
vi går där med livets smaker på tungan
nu äter vi bär av olika slag, kylskåpskall fil
motorn ska orka i många mil
ser du dagens silvergråa strimmor smälter samman
med de rökgrå molnen
de flyter som skepp med slaka segel
grannarnas hus stod länge släckta
gårdagskvällen var sen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-06-16 12:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
I wanna be there
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP