Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är tungt är det detta jag tror på. Sant eller inte, det spelar ingen roll just då.


Because

Because there are no happiness

And there are no love

There are no gods

Sent from heaven above




Fri vers av Bara jag, Anna
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-06-26 11:59



Bookmark and Share


    Bostik
Nåja, kärlek och lycka tror i alla fall jag på!
Med din tillåtelse så fixar jag lite i din engelska, samt hur jag vill att slutraden ska se ut:

Because there is no hapiness
And there is no love
There are no gods
Sent from above
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Bara jag, Anna