Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt redigerad, skapades 2010 nu återpubliccerad


Finputsad magi

Och ändå, när jag tänker på hennes steg genom
släckta rum, 

på hennes ögon som lyser i mörkret, 
det är då doften återkommer,
hennes underbara doft av kvinna, djur, och liv

Det är kött och kön, naglar, hesa skratt och blödande poesi. 
Det är vildrosor och tistlar och

ett helt jävla badkar fyllt till brädden med pernod. 

Hon ristade med sin saliv in runorna på min hud. 
hon skrev du kommer alltid att tillhöra mig

hon blåste på saliven och jag kände hur de tecknen

för evigt skulle sitta inbrända i min själ

du kommer alltid att tillhöra mig




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-17 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP