Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlora aldrig hoppet

 

livet blir allt tungt och trist
om hoppet du mist
bli inte en pessimist

du mår bättre som optimist

då lindras snabbt din plåga
och du får ganska raskt en ny tåga
i hjärtat tänds en flammande låga
Du ser med ögon så klara
allt det uppenbara
du ser dansen runt guldkalven
fortsätter än
men ge inte upp tappa inte taget
ännu är inget vunnet slaget

 

anm det är gott och peppa upp sig själv ibland

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-06-17 14:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Perfekt tajmat ;)
2022-10-05

  morgonstjärna VIP
verkligen
2020-05-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP